Campus Vejle: Drop siden, eller I er fortid på skolen

Direktøren for Campus Vejle går nu ind i sagen om den meget omtalte hjemmeside, hvor man kan rangliste piger efter deres udseende.

En flok drenge fra Vejle har lavet en hjemmeside, hvor man kan rangliste Vejle-piger efter deres udseende. Hjemmesiden ved navn "Rate and Chill" har fået kritik fra flere af pigerne på siden, og nu har direktøren for Campus Vejle sat sig for at finde ud af, hvem der står bag. Han tror nemlig, at det er elever på Campus Vejle, der har lavet "Rate and Chill".

- I forbindelse med at man har lavet reklame for denne her side, så er der blevet opklæbet papirudgaver rundt omkring på indgangsdørene, hvor man opfordrer eleverne til at gå ind på siden. Vi har videokameraer overalt udenfor, og nu vil vi så sætte os ned og kigge på bånd, i håb om at vi kan identificere de personer, der har noget med det her at gøre, siger direktøren for Campus Vejle, Morten Weiss-Pedersen, til TV SYD.

Campus Vejle mener altså, at de er på sporet af dem, der har lavet rating-hjemmesiden. Og i følge direktøren, så vil det få konsekvenser for hjemmesidens bagmænd, hvis siden ikke snart bliver lukket ned. Hør, hvad direktøren har tænkt sig at gøre i videoen herunder.