Carl Holst: Det er ikke et spørgsmål om at blive renset

Carl Holst siger til TV SYD, at det ikke er et spørgsmål om at blive renset, når han torsdag afleverede sit modsvar til kritisk rapport til regionsrådet.

Advokat Karoly Németh og hans medarbejder Noamann Azzouzi har forfattet et 18 sider langt modsvar til påstandene mod Carl Holst i den kritiske Kromann Reumert-undersøgelse. Og i modsvaret fremgår det, at kritikken og anklagerne mod Carl Holst er grundløse. Og fredag satte Carl Holst så sine egne ord på modsvaret til TV SYD.

- For mig har det ikke været et spørgsmål om at blive renset. Jeg er blevet bedt om at forholde mig til nogle spørgsmål og nogle vurderinger, og det har jeg efter bedste evne gjort. Så bliver der vel lavet en samlet rapport, hvor man så kan få et samlet billede af situationen, siger Carl Holst om sit modsvar til Kromann Reumert-rapporten til TV SYD.

Stephanie Lose mener, at det er noget sludder, at Carl Holst og sine advokater mener, at Kromann Reumert-rapporten er tendentiøs.

Og der er ifølge Carl Holst flere kritikpunkter af Kromann Reumert-rapporten.

- Det antal aviser, som Kromann Reumert havde lagt op til i deres første udkast af rapporten, kan jeg ikke genkende. Jeg vurderer, at det var fornuftigt, at jeg fik organisationsrådgivning, og det har jeg så fået et par timer om året i den periode fra 2010-2015. Og det har jeg gjort for at kunne motivere mine ledere og kende deres styrker og svagheder med henblik på at have en bedst mulig drift af Region Syddanmark, siger den tidligere regionsrådsformand Carl Holst.

På spørgsmålet om Carl Holst føler, at Kromann Reumert-rapporten går efter ham som person, er Carl Holst kryptisk i svaret.

- Jeg er i hvert fald det eneste navn, der bliver nævnt i rapporten, men nu har jeg så fået mulighed for at give nogle kommentarer på rapporten. Og det har jeg så gjort i forhold til at prøve at give begrundelsen for, hvorfor jeg efter bedste evner har handlet, som jeg har gjort.

Du kan se hele interviewet med Carl Holst her:

Carl Holst svarer på kritisk Kromann Reumert-rapport.