TV der bevæger dig

Carl Holst er uenig i Statsforvaltningens afgørelse

Carl Holst er ikke enig i Statsforvaltningens udtalelse om brugen af Christian Ingemann Nielsen under valgkampen, skriver Carl Holst til TV SYD.

Fredag kom Statsforvaltningens udtalelse om Carl Holsts brug af den regionsansatte Christian Ingemann Nielsen i forbindelse med valgkampen op til folketingsvalget i juni i år. Statsforvaltningen vurderer, at der blandt de opgaver, som Christian Ingemann Nielsen varetog som regionsansat i et større omfang er indgået bistand til førelse af valgkamp til den daværende regionsrådsformand Carl Holst.

- Det er således Statsforvaltningens opfattelse, at den omhandlede bistand til førelse af valgkamp ligger uden for lovgivningens rammer, og at denne bistand således har været ulovlig, skriver Statsforvaltningen i deres udtalelse.

Nu svarer Carl Holst overfor TV SYD på Statsforvaltningens udtalelse:

- Jeg er ikke enig i Statsforvaltningens vurdering af sagen, men jeg tager det til efterretning, at det er sådan, de ser på det, skriver Carl Holst i en sms til TV SYD og fortsætter:

- For mig er det afgørende, at Christian Ingemann Nielsen helt i overensstemmelse med vores fælles forståelse har passet sit arbejde i sin stilling i Region Syddanmark.

Carl Holst skriver samtidig i sms’en, at det ikke har været hans hensigt at gøre noget ulovligt.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden