Carl Holst forsvarer sig på Facebook

Tirsdag aften har Carl Holst for første gang kommenteret kritikken af, at han modtager et eftervederlag på i alt 833.040 kroner for virket som regionrådsformand. Det sker i et opslag på hans Facebook-profil, hvor Carl Holst forsvarer sig og fastholder, at han med god ret modtager vederlaget oven i lønnen som forsvarsminister.

På Facbook skriver Carl Holst:

I 15 år har jeg som amtsborgmester og regionsrådsformand - i præcis overensstemmelse med reglerne - fået et månedligt honorar, ligesom jeg har optjent den såkaldte efterløn, som har været omtalt de seneste dage.

Efterlønnen er en del af den samlede aflønning, som jeg får for mit arbejde i amt og region, og den er blevet udbetalt helt automatisk.

Selvom efterlønnen først er blevet udbetalt efter, at mit arbejde for regionen er stoppet, så vedrører den alene mit arbejde i regionen og har altså ikke noget at gøre med den opgave, jeg nu er blevet betroet.

Der er derfor ikke tale om dobbeltløn. Reglerne omkring den såkaldte efterløn er og har været de samme fra før, jeg blev amtsborgmester.

Reglerne om aflønning af regionsrådsformænd er fastsat ved bekendtgørelse, og er naturligvis fulgt til punkt og prikke, understreger Carl Holst.

Reglerne om aflønning af regionsrådsformænd er fastsat ved bekendtgørelse, og er naturligvis fulgt til punkt og prikke,

understreger Carl Holst

Se opslaget i sin helhed her:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.