Carl Holst: Jeg er lettet

Den første reaktion fra Carl Holst er lettelse over, at den langvarige sag mod ham nu er afsluttet.

- Jeg er glad og lettet over, at jeg nu har fået en afslutning på sagen, som politiet har brugt 18 måneder til at finde ud af, hvad der er op og ned i, siger Carl Holst til TV SYD netop, som han har fået meddelelsen om Rigsadvokatens afgørelse.

Carl Holst havde kun fået hovedtrækkene i Rigsadvokatens afgørelse, da TV SYD får den første reaktion fra den tidligere regionsrådsformand og nuværende folketingsmedlem for Venstre. Han var hjemme i Rødding, da beskeden om afgørelsen kom. 

-Jeg er ikke overrasket, for jeg har hele tiden vidst, hvad sandheden var. Men det har været vigtigt for mig at få uvildige instanser som politi og anklagemyndigheds vurdering af min sag. Den har jeg fået nu, og den er jeg glad for, siger Carl Holst til TV SYD.

Hør her Stephanie Lose, Holger Gorm og Ida Damborgs reaktioner på Rigsadvokatens afgørelse i Carl Holst-sagen

Stephanie Lose tager afgørelse til efterretning 

Stephanie Lose, nuværende regionsformand, (V), der på vegne af et stort flertal i regionsrådet stod bag politianmeldelse af Carl Holst, tager Rigsavokatens afgørelse til efterretning.

-Jeg hæfter mig ved, at anklagemyndigheden vurderer som Statsforvaltningen, at en medarbejder har ført valgkamp for Carl Holst. At det så ikke kan bevises, at det er foregået i arbejdstiden og derfor ikke er strafbart, må jeg tage til efterretning, siger Stephanie Lose til TV SYD. 

Holger Gorm Petersen fra Nye Borgerlige er tilfreds med afgørelsen

Holger Gorm Petersen, Nye Borgerlige, der som den eneste i regionsrådet gik imod beslutningen om politianmeldelsen, er tilfreds med Rigsadvokatens afgørelse:

- Jeg sagde allerede dengang, at en politianmeldelse ville være spild af politiets tid og samfundets penge - og det har jeg nu fået ret i, siger Holger Gorm Petersen til TV SYD. 

Ida Damborg fra SF er noget forundret over afgørelsen

- Jeg må sige, at folk der er dømt for mindre forsømmelser i det her land må være lidt forundrede over, når Statsadvokaturen siger i deres redegørelse, at der er sket overtrædelser, at man ikke forsøger at prøve det hos en dommer, siger Ida Damborg til TV SYD og fortsætter:

- Nu har Statsadvokaten truffet en beslutning, og den tager jeg til efterretning.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.