Carlsberg kører igen

Bryggerimedarbejderne i Fredericia har meddelt, at de genoptager arbejet til middag.

Nu kan tandhjulene igen begynde at dreje rundt på carlsberg Bryggeriet i Fredericia. Medarbejderne har netop meddelt, at de vil genoptage arbejdet på bryggeriet til middag i dag.

De omkring 1100 medarbejdere på lager og produktion samt charufførerne på bryggeriet har ellers nægtet at fylde øl på flasker og bringe dem ud til de tørstende danskere siden 4. maj, hvor strejken begyndte.

Igen øl til folket

Nu er der altså håb for de mange Carlsberg og Tuborg fans, der efterhånden kunne begynde at frygte for deres øl. Efter de lokale lønforhandlinger gik i hårdknude på fabrikken, havde medarbejderne nedlagt arbejdet - og det kunne efterhånden mærkes i landets køleskabe og -diske.

Konkurrerende bryggerier som Fuglsang meldte om kronede dage under strejken, hvor deres produktion toppede i forhold til samme periode sidste år, men nu kan den periode altså være forbi. Indtil videre melder bryggeriarbejdernes fælles tillidsmand Hans Andersen fra Carlsberg i Fredericia i hvert fald om, at arbejdet genoptages på bryggeriet fra middag. Så nu kan det ikke vare længe, før den første lastbil fra Fredericia igen kan levere kolde øl til folket.