TV der bevæger dig

Chikane-bilist anholdt i sit hjem

Foto: Arkiv

29-årig mand i grundlovsforhør for at genere en anden bilist og for at slå ham i hovedet.

Undervejs fra Ribe til Gram blev en mand groft chikaneret af et par yngre herrer i BMW. De generede en 48-årig bilist, der kørte bag dem, ved at sænke og øge farten, og bagefter slog de ham med knyttede næver.

Smadrede ruden

Leder af lokalpolitiet i Haderslev, Knud Kirsten, oplyser, at da bilisterne nåede et helle-anlæg og en rundkørsel i Gram, kørte den chikanerende bilist venstre om, så bilen bagved nær var blevet ramt. Den 48-årige mand tog sig til hovedet, da han fik nok af vanvids-kørslen og dyttede ad føreren af BMW'en.

Føreren af BMW'en kørte igen venstre om, da de nåede et nyt helle-anlæg, og den 48-årige mand måtte undvige og til sidst bremse op. I chikane-bilen sad også en anden mand.

- De to mænd, begge danskere, gik ud af BMW'en og forsøgte forgæves at hive hver sin dør op. Den 48-årige mand havde rullet sideruden ned, og den 29-årige bilist smadrede herefter en siderude og slog den 48-årige i ansigtet to gange, fortæller Knud Kirsten.

Søger vidner

De to mænd stak af, men godt to timer senere anholdt Syd- og Sønderjyllands Politi chikane-bilisten ved hans bopæl. Politiet søger stadig efter den anden mand i BMW'en.

Politiet har indtil videre sigtet den 29-årige mand for vold. Måske bliver han senere sigtet yderligere for uregelmæssig kørsel. Politiet søger stadig vidner til hændelsen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden