Cirkus Dannebrog overrasker: Vi kommer på turné i 2016

Selvom Cirkus Dannebrog for få dage siden blev erklæret konkurs, så kommer de alligevel på turné, bekræfter familien Enoch.

Cirkus Dannebrogs cirkustelt bliver alligevel rejst i år.

Mandag blev Cirkus Dannebrog erklæret konkurs ved retten i Kolding, men fredag bekræfter familien Enoch, der står bag cirkusset, til TV SYD, at Cirkus Dannebrog alligevel kommer på turne i 2016.

- Det har været den værste uge, jeg nogensinde har været igennem. Vi er så utroligt glade for, at det er lykkedes. Det er et mirakel, lyder det fra Agnete Enoch til TV SYD.

De fire søskende Dennie, Agnete, Isabella og Katja Enoch har lånt penge og har fået støtte af nogle ihærdige cirkusgængere, og det betyder, at de sammen har købt alle aktiverne i cirkusset, så cirkuskaravanen kører senere i år som planlagt.

- Vi elsker vores publikum, og vi glæder os rigtig meget til at komme ud og møde dem på vores turne, siger Agnete Enoch videre.

Cirkus Dannebrog vil have premiere i Odense den 24. marts 2016.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.