Cirkusæsler tog på uledsaget sightseeing i Esbjerg

Lørdag eftermiddag så tre æsler fra Cirkus Trapez deres snit til en lille forårstur og stak af fra cirkuspladsen under forestillingen.

Det er ikke meget af Esbjerg, man får set fra cirkuspladsen i Gryden i Esbjerg. Derfor tog tre cirkusæsler lørdag eftermiddag affære og forlod cirkuspladsen midt under dagens forestilling. Æslerne var egentlig færdige med deres optræden, men da hestene skulle optræde, løb æslerne ud ved samme lejlighed. 

- De syntes nok, her var kedeligt at være, så jeg måtte på æseljagt midt i showet, siger cirkusdirektør Isabella Enoch til TV SYD.

Forestillingen fortsatte som planlagt, men det blev uden cirkusdirektør Isabella Enoch. Dyrene fandt et grønt område ved Stormgade, hvor nogle forbigående fik fat på dem. Så efter en halv time kunne cirkusdirektøren igen bringe udbryderæslerne tilbage til cirkuspladsen. 

- Jeg kan sagtens forstå, de ville se mere af Esbjerg på sådan en skøn forårsdag. Så er der jo ikke meget sjov ved  kun at være på cirkuspladsen, siger Isabella Enoch

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.