Esbjerg fB fyrer Colin Todd

Colin Todd er fortid i Esbjerg. Ny træner er Lars Lungi Sørensen, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Esbjerg fB har fyret cheftræner Colin Todd efter en række svingende resultater i efteråret. Det sker med blot en kamp tilbage før vinterpausen. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Esbjerg har udnævnt Lars Lungi Sørensen som ny cheftræner i klubben. Han overtager styringen af holdet med øjeblikkelig virkning.

- Hver gang EfB har henvendt sig med en ny funktion til mig, har jeg efter grundige overvejelser sagt ja. Det næste naturlige skridt er at blive cheftræner, og jeg vurderer, at jeg har indblik og vilje til at bidrage til at udvikle denne klub, siger den nye træner Lars Lungi Sørensen i pressemeddelelsen.

Den nye cheftræner er 47 år, og han har siden januar 2013 været assistenttræner for superligaholdet.

quote

 Det er altid en stor skuffelse, når man bliver afskediget i en fodboldklub.

Esbjergs nu tidligere cheftræner Colin Todd.

Stor skuffelse

Colin Todd kalder det en stor skuffelse, at han er fortid i klubben.

- Det er altid en stor skuffelse, når man bliver afskediget i en fodboldklub, men jeg har været i branchen længe nok til at vide, det sker. Mens jeg har været i klubben, er jeg blevet behandlet godt hele vejen rundt. For klubben handler det nu kun om overlevelse, og jeg ønsker klubben alt det bedste, siger Colin Todd.

Colin Todd har her til formiddag sagt farvel til spillerne. Han nåede at stå i spidsen for klubben i 20 Superliga-kampe og tre pokalkampe. Han var i klubben i næsten fire måneder.

quote

Vi bebrejder ikke Colin Todd de resultater, han har nået i sin tid i EfB.

Esbjerg fBs sportsdirektør, Ted van Leeuwen.

Sportsdirektørens første markante aftryk

I pressemeddelelsen skriver Esbjerg fB, at afskedelsen af Colin Todd er den nye sportsdirektør, Ted van Leeuwens første store handling i at gennemføre sin fodboldfilosofi.

- Vi bebrejder ikke Colin Todd de resultater, han har nået i sin tid i EfB, men vi tror heller ikke på, at han er den langsigtede løsning. Der er behov for at udstikke en ny retning, og jeg vil gerne sætte den proces i bevægelse straks, siger Ted van Leeuwen om timingen af fyringen.