Comeback: AC Horsens vender 2-0 til point mod Sønderjyske

Superligakampen lørdag eftermiddag i Hadrslev mellem Sønderjyske og AC Horsens blev et opgør med spænding til det sidste.

Sønderjyske på 8. pladsen og AC Horsens på 5. pladsen - Det var stillingen før lørdagens superligaopgør mellem de to klubber.

Sydbank Park i Haderslev var rammen, og her kunne tilskuerne efter 23 minutter se erfarne Simon Poulsen bringe hjemmeholdet på 1-0, da han fik frit løb mod mål.

Før kampen var AC Horsens uden sejr i fire kampe, det samme var lørdagens værter. Kort før pausen fik AC Horsens- træner Bo Henriksen ekstra grund til at klø sig i sit lange hår.

Da stadionuret rundede 40 minutter fik Sønderjyske en omstilling, hvor Christian Greko Jakobsen efter forarbejde af Philip Zinckernagel afsluttede køligt til 2-0.

Så fik AC Horsens held med et af sine hemmelige våben. Et langt indkast fra Mikkel Qvist blev vekslet til et mål af Bubacarr Sanneh.

Så fik 'den gule fare' blod på tanden. Endnu engang forsøgte AC Horsens sig med et langt indkast. Sønderjyske målmanden fik ikke bokset bolden væk, og så kunne Jonas Arndal sende udligningen i mål i overtiden.

2-2 blev kampens resultat, hvilket betyder at begge hold rykker en placering op inden runden resterende kampe.