TV der bevæger dig

Container med tøj til Røde Kors brandskadet

Branden i containeren i Aabenraa. Foto: Local Eyes

00:48

Fra branden i containerne ved Genner-hallen.

1 af 2

En affaldscontainer og en tøjcontainer til Røde Kors blev brandskadet søndag aften. Fyrvkærkeri er muligvis årsag til branden.

Brandvæsenet blev tilkaldt søndag aften. Der var ild i en affaldscontainer ved Gennerhallen. Brandvæsenet slukkede ilden og tømte tøjposer ud af containeren og slukkede gløder i tøjet.

- Der skete mindre skade på containeren, siger Jan Edelmann-Nielsen fra Røde Kors-afdelingen i Aabenraa. Også tøjet i containeren skal kasseres, fordi det lugter af røg.

Han er ansvarlig for genbrugsdelen i Røde Kors. Men hverkan han eller den lokale afdelingsleder, Gitte Jarlnæs, var mandag formiddag orienteret om branden.

Politiet er ikke umiddelbart blandet ind i branden, som kun Beredskabsstytrelsen i Sønderjylland har tweetet om. Beredskabsstyrelsen anfører, at hvis branden er antændt af fyrværkeri, så er det er overtrædelse af reglerne om fyrværkeri.

- Det ser ud, som om branden er opstået i affaldscontaineren, og så har bredt sig til vores tøjcontainer, siger Jan Edelmann-Nielsen til TV SYD. Det kan godt være fyrværkeri, men måske er det gløder, der er smidt ud, som har startet branden.

Se flere videoer fra local eyes her

 

 

 

 

 

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App