Counter Strike-mestre blev hyldet

Søndag aften vandt Højer Design Efterskole pokalen i TV SYDs Counter Strike-turnering. Mandag blev drengene fejret af skolekammeraterne.

Rådhuspladsen i København er skiftet ud med en spisesal i Højer. Publikum er lidt yngre. Men begejstringen er den samme.

Der var ikke den store forskel på fejringen af EM-heltene fra ’92 og så computerdrengene fra Højer Design Efterskoles Counter Strike-hold, da de i dag blev hædret foran efterskolevenner.

- Det er sjovt, men også lidt akavet. Det her sker ikke lige hver dag, og der var mange mennesker. Det er rigtig sjovt at prøve, siger Noah ”Cotrix” Borgaard, der var én af de fem vindere på holdet fra Højer.

quote

Vi har haft en rigtig god følelse i maven. Det har været en fed oplevelse for os alle.

Noah ”Cotrix” Borgaard, Vinder af mesterskabet

Hurtige fingre og fænomenale skydeevner betød, at holdet fra Højer slog rivalerne fra Frøslevlejrens Efterskole i de første to ud af tre baner. Den slags indgyder respekt.

-Vi har haft en rigtig god følelse i maven. Det har været en fed oplevelse for os alle, siger Noah Borgaard.

Drømmer om mere

En samlet sejr i TV SYDs turnering betyder meget, men det her er blot starten. Drengene vil op og spille de helt store turneringer med de helt store præmier.

- Drømmen er at komme på et rigtig godt hold og være med i toppen, så det kan blive en levevej, siger Noah Borgaard.

Ifølge holdets træner kan det sagtens lade sig gøre for talenterne her på Højer Design Efterskole.

- Der er ingen tvivl om, at nogle af de her gutter kan blive professionelle, siger Torbjørn ”mithR’ Nyborg, der til dagligt træner spillerne på skolen.

Hvis du se eller gense finalen fra søndag, så kan du gøre det lige her.