Cyklist i bedring efter kronhjortulykke

For et par uger siden endte en cykeltur på Fanø utrolig uheldigt for en 51-årig mand. Han skriver nu på sin facebookside, at han er i bedring.

”De sidste fjorten dage er forløbet noget anderledes end den planlagte ferie,” sådan indleder 51-årige Søren Laigaard- Andersen fra Kolding et opslag på sin facebookside.

For to uger siden endte en cykeltur på Fanø utrolig uheldigt for ham. En kronhjort ramte ham, da han kom cyklende på mountainbike. Han skriver på facebook, at kronhjorten slap forholdsvist billigt. Det gjorde han ikke.

”Jeg fandt mig selv i grøften med brækket lårben, brækket brystben, 11 brækkede ribben, brækket næse, en brækket finger, brækket kraveben og en punkteret lunge og et trykket hjerte,” skriver Søren Laigaard-Andersen.

Begynder at se lyset for enden af tunnelen 

Efter kollisionen med kronhjorten blev han fløjet til Odense Universitetshospital, hvor han blev opereret for den punkterede lunge. Han har været indlagt siden, og det har været nogle hårde uger. Først var han en uge på intensivafdeling, hvor fokus var på at stabilisere ham. Derefter kom han på sengeafdeling til videre behandling.

”Her fik jeg desværre infektion og problemer med hjertet, så tirsdag retur til intensiv, hvor de nu har fået stabiliseret min situation. Så nu er jeg klar til videre kamp,” skriver Søren Laigaard-Andersen og uddyber, at han i dag har gået en tur på 40-50 meter.

Han skriver, at han kan se lys for enden af tunnelen, og at han glæder sig til den forestående genoptræning. Han slutter opslaget af med at skrive, at familien har fået stor hjælp fra flere fronter, så de er kommet fint igennem forløbet og er ved godt mod.

”Alt i alt en hård omgang, men hvor jeg også må se positivt på tingene. Det kunne være gået meget værre”