TV der bevæger dig

Dårlig håndbolddag for Esbjerg

Hænderne var bestemt ikke løftet lørdag, da Ribe-Esbjerg tabte mod Mors/Thy. Arkivfoto.

Mens Esbjergs håndboldkvinder smed et ærgerligt point efter tid i deres kamp, så blev herreholdet fra Ribe-Esbjerg decideret kørt over.

En ulykke kommer sjældent alene, hedder et gammelt mundheld. Lørdag viste det sig atter en gang at være rigtigt, da håndbolden i Esbjerg havde en af den slags dage, som hurtigt skal glemmes.

Kvindeholdet var decideret uheldige, da de måtte nøjes med uafgjort tidligere lørdag. Mændene derimod var ikke i nærheden af sejren, da de var på besøg ved Mors/Thy.

Allerede ved halvlegen var Ribe-Esbjergs håndboldherrer bagud med 16-10, og det blev kun værre i løbet af kampen. Anden halvleg tabte holdet nemlig med 12-9, og slutresultatet endte derfor på 28-19 til de blå fra Mors/Thy Håndbold.

Ribe-Esbjerg har fået en horribel start på sæsonen, hvor det kun er blevet til en sejr. Det var i premieren mod oprykkerne fra Skive. Siden da er det blevet til fire nederlag og en enkelt uafgjort. Det betyder, at håndboldherrerne fra Ribe og Esbjerg aktuelt er på en skuffende tolvteplads.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden