Dårlig start bekymrer Esbjergs træner

Der står fortsat et stort nul i tabellen ud for Esbjerg, efter at vestjyderne også tabte sæsonens anden kamp, da FC København rejste hjem med en 2-1-sejr lørdag aften.

En fejlslagen start for esbjergenserne, som i sidste sæson kæmpede til det sidste for at hente bronzemedaljer, men endte som nummer fire, befinder sig nu i den anden ende af rækken.

Træner Ove Pedersen erkender da også, at sæsonstarten har været alt andet end tilfredsstillende.

- Selvfølgelig bekymrer det mig, at vi har tabt de første to kampe. For to år siden fik vi en dårlig start og rodede rundt i bunden i resten af sæsonen, hvor det modsatte gjorde sig gældende sidste år. Så man skal bestemt have respekt for den situation, vi befinder os i, siger Ove Pedersen.

Intet overraskende

Han så sit hold have store problemer før pausen og skiftede af samme årsag to spillere ud inden anden halvleg.

- Alt hvad vi lavede før pausen havde stået i avisen i flere dage. Der var intet overraskende i det, vi lavede, og sådan kan man ikke slå FC København. Man skal dog også rose FCK for at spille godt og holde godt fast i bolden, siger Ove Pedersen.

Også midtbaneprofilen Søren Rieks er skuffet over første halvleg og sit holds spil generelt.

- Det var en sløj indsats før pausen. Det blev lidt bedre i anden halvleg, men FCK's andet mål faldt på et ærgerligt tidspunkt, hvor vi var godt med. Vi har en hel del at arbejde med rent spillemæssigt, siger Søren Rieks.