Dårligt påskevejr lokkede 4000 gæster til byggeudstilling

Op mod 4000 besøgende så i påskedagene på nyt hus til udstillingen "Horsens Bygger".

Det kølige påskevejr viste sig at være tillokkende for publikum til byggeudstillingen "Horsens Bygger", der åbnede skærtorsdag og siden har haft op mod 4000 gæster, oplyser arrangørerne.

quote

Alt i alt har det været en stor succes, selvom påskevejret ikke har været for godt

lex Mandrup Poulsen, ejendomsmægler og arrangør, Horsens Bygger.

- Der har været et godt besøg alle dage med interesserede fra hele landet. Alt i alt har det været en stor succes, selvom påskevejret ikke har været for godt. Der er solgt 10 grunde samt lavet flere reservationer.  Tre af udstillingshusene var solgt inden udstillingen og nu arbejdes der med kunder til yderligere tre huse, siger ejendomsmægler Alex Mandrup Poulsen fra EDC i Horsens til TV SYD. Han er en af arrangørerne af "Horsens Bygger" anno 2017.

Otte byggefirmaer viser hver sit hus frem til byggeudstillingen Horsens Bygger i Bygholm Bakker. De otte udstillede huse ligger i den del af Bygholm Bakker, der hedder Normandshave.

Horsens Bygger blev sat i bero i forbindelse med finanskrisen for snart 10 år siden, men blev genoplivet i 2012 og finder nu sted for femte år i træk. Arrangørerne forventer op mod 25.000 gæster fra hele landet til byggeudstillingen, inden den lukker til efteråret .