Dagbog fra OL: Høje bølger og søsyge har plaget Michael Møller Hansen

Sejleren Michael Møller Hansen fra Fredericia er til sit første OL, efter hver konkurrence vil han skrive dagbog. Her er hans optegnelser fra 3. og 4. sejlads.

Dag 3:

Helt vilde forhold i dag, med bølger i mastehøjde og RIGTIG meget luft. I perioder på læns handlede det mest af alt om at undgå en kæntring. Jeg skal ikke lægge skjul på, at jeg er meget skuffet med min præstation i dag. Jeg har over de sidste par måneder trænet meget på min fart i blæsevejr, men det gav på ingen måde pote i dag. Uden farten er det bare ikke muligt at lave topresultater i de hårde forhold vi havde i dag. Jeg fortsætter med at lave gode starter, så grundlaget for de gode sejladser er der stadig.

Kroppen er træt, så det skal blive godt med en hviledag i morgen. Hviledagen er i lige så høj grad for hovedet, jeg skal have nulstillet dagens skuffelse og ud at vise mit topniveau lørdag og søndag. Lørdag sejler vi igen på Copacabana banen, så det er en oplagt mulighed for at tage revanche for i dag.

 

Dag 4:

Jeg bliver næsten aldrig søsyg, i dag var en undtagelse. De sidste dages blæsevejr har skabt kæmpe dønninger og da vinden udeblev først på dagen lå vi og drev rundt i dønningerne - noget af en gyngetur. Vinden kom heldigvis efter en time og søsygen forsvandt.

Jeg var opsat på at tage revanche fra i forgårs og vise, at jeg også kan være med ude i bølgerne. To gode starter og bedre fart i dag gav top-10 placering ved topmærket i begge sejladser. Fedt at være tilbage deroppe, men det ender med at blive noget af en stolpe-ud dag, hvor jeg har lige så dårligt styr på 2. kryds, som jeg havde godt styr på 1. kryds. Det er rigtig dyrt i et tæt laserfelt og koster vel 10 placeringer i begge sejladser.

Jeg har gode takter i løbet af sejladserne. Men jeg mangler at få sat en hel sejlads sammen. Det kan jeg passende gøre i morgen (lørdag red.), når vi sejler på tv-banen fra kl. 18.