Danish Crown åbner afdeling med 15 ansatte i Flensborg

Danish Crown har åbnet nyt Tyskland-kontor i Flensborg. Kontoret skal blandt andet betjene de tyske kunder, som dagligt modtager op mod 30 lastbiler fulde af svinekød, skriver Flensborg Avis.

I al stilhed har en af Europas største kødkoncerner, Danish Crown, åbnet et salgskontor i Flensborg. Hver dag bliver op mod 30 lastbiler fyldt med svinekød sendt afsted mod syd, og det ny kontor skal ud over Tyskland betjene kunderne i Østrig og Benelux-landene, skriver Flensborg Avis.

Danish Crowns Flensborg-afdeling er en af den danske koncerns største udlandskontorer.

quote

Hver dag sender vi cirka 25-30 lastbiler fyldt med svinekød afsted.

Jacob Søgaard, afdelingsleder, Danish Crown, Flensborg

- Herfra tager vi os ikke bare af det tyske marked, men også Østrig, Belgien, Holland og Luxemborg, siger Jacob Søgaard, der er chef for 15 medarbejdere. På et senere tidspunkt vil antallet af medarbejdere muligvis blive forhøjet.

Det er ikke småting, Danish Crowns nye udlandskontor skal administrere.

- Hver dag sender vi cirka 25-30 lastbiler fyldt med svinekød afsted, lyder det fra afdelingslederen.

Der leveres kød til både detailhandelen, til produktion af pølser og til catering-branchen. Flensborg er perfekt beliggenhed på grund af det tosprogede miljø og tæt på den danske grænse, skriver avisen.

- Her er en del danske virksomheder og de passende logistiske forudsætninger, idet vores speditør faktisk bor næsten lige ved siden af os. Derudover kan vores ansatte vælge, om de vil flytte til Flensborg, eller om de vil blive boende nord for grænsen, hvilket nogle af dem gør, siger Jacob Søgaard til Flensborg Avis

Danish Crown har fire slagterier i Sydjylland i henholdsvis Horsens, Skærbæk, Blans og Holsted. Desuden ligger der Danish Crown-slagterier i Sydslesvig, Oldenburg, Husum, Boizen, og Teterow.

Danish Crown er med sine 22 millioner slagtninger om året Danmarks største kødproducent.