TV der bevæger dig

Danmark snupper uofficielt par-VM: Vi er lykkelige

00:34

1 af 2

Nicki Pedersen og Niels-Kristian Iversen leverede flotte præstationer, da de sejrede over Polen og Rusland.

Danmarks bedste speedwaykørere vandt lørdag aften det uofficielle par-VM med en suveræn sejr over blandt andre Polen og Rusland.

Danskerne Nicki Pedersen og Niels-Kristian Iversen var helt ustyrlige i den tredje og sidste afdeling af "Best Pairs" i Granly Arena i Esbjerg.

- Vi er ovenud lykkelige. Vi vidste, at russerne og polakkerne ville gøre deres bedste og tage røven på os. Men vi var forberedt på, at det ikke blev en "walk in the park", selv om det så sådan ud.

- Vi var utroligt fokuserede på matchen, og vi ville ikke give det guld væk til hverken russerne eller polakkerne, siger Nicki Pedersen.

Danskerne snuppede 29 ud af 30 mulige point, og det var rigeligt til at snuppe den samlede sejr.

- Det var overlegent. Og det er dejligt for både mig og Iversen. Det var en fantastisk indsats af os begge. Vi var ydmyge med tingene og tog ikke noget for givet. Vi vidste, at vi ikke måtte begynde at slække.

- Det fungerede rigtigt godt mellem mig og Iversen. Når vi kører par- eller hold-VM, så ved vi udmærket godt, at vi har brug for hinanden. Vi kan ikke undvære hinanden, siger Nicki Pedersen.

- Jeg er ved at få fart i cyklen, og tingene er ved at fungere. Mit grej kører stærkt. Mine starter fungerer også, og jeg vandt alle seks starter, siger danskeren.

Polen måtte nøjes med sølvet, mens russerne snuppede bronzen.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden