Danmarks allerbedste gymnaster giver show i Vejle

Når DGI Verdensholdet vender tilbage efter verdensturneen, giver de et show i Vejle.

Danmarks allerbedste gymnaster er i øjeblikket på verdens turne. Turneen varer seks måneder og fører de 28 gymnaster gennem 11 lande på fire kontinenter.

DGI Verdensholdet rejser verden rundt som ambassadører for en sund og aktiv livsstil. Netop nu befinder holdet sig i Costa Rica med det mål at inspirere latinamerikanerne til bevægelse via shows og workshops med masser af leg og gymnastik.

I maj vender de tilbage til Danmark og giver den 10. maj et show i Vejle.

- Publikum kan forvente gymnastik og bevægelse i en nyskabende indpakning med en stærk historie, der på én gang er let at forstå ? men også åben for fortolkning. Vi håber på at forføre, underholde og inspirere, og jeg er sikker på, vores dygtige gymnaster vil give publikum en wow-oplevelse, siger Maj Bukhave, der er instruktør på DGI Verdensholdet.

 

 

DGI Verdensholdet består af 28 af Danmarks bedste gymnaster ? 14 kvinder og 14 mænd ? i alderen 18-28 år, der er udvalgt blandt flere hundrede ansøgere.

 Holdets arbejder med at inspirere børn, unge og voksne til en sund og aktiv livsstil i hele verden på den seks måneder lange verdensturné med 160 workshops og 125 shows.

Holdet rejste fra Danmark 29. september 2014 og besøger Sydkorea, Taiwan, Japan, Indonesien, Singapore, Costa Rica, Argentina, Uruguay, Chile og USA på verdensturnéen.