TV der bevæger dig

Danmarksmester knytter sig til Esbjerg

02:19

Niles-Kristian Iversen (th) blev nummer 3 i dette års VM Grand Prix.

1 af 2

Danmarks bedste speedwaykører, Niels-Kristian Iversen, har efter flere års succes skiftet sit medlemskab med Holsted Speedway ud med et medlemskab hos Esbjerg Motorsport.

Der har været nap i slaggeren for Niels-Kristian Iversen og Esbjerg Motorsport de seneste år. To danske hold-mesterskaber til Esbjerg og to individuelle danske mesterskaber til Niels-Kristian Iversen taler sit tydelige sprog. Dertil kommer to Grand Prix-sejre og en samlet 3. plads i VM Grand Prix?et.

Nu har Niels-Kristian Iversen, også kaldet Puk, officielt byttet sit medlemskab af Holsted Speedway ud med et medlemskab hos Esbjerg Motorsport. Han har været på en livstidskontrakt hos Holsted, men Niels-Kristian Iversen, der oprindelig er fra Esbjerg, har været lejet ud til netop Esbjerg.

- Nu har jeg kørt her i klubben de seneste par sæsoner, og jeg har det bedst med at være aktivt medlem, der hvor jeg kører. Jeg har ikke været en del af mandskabet i Holsted i et stykke tid, og derfor giver det ikke mening at være medlem der, siger han i en pressemeddelelse.

I praksis betyder selve medlemskabet ikke andet end det symbolske. Han har dog samtidig skrevet under på en ny kontrakt med Esbjerg Motorsport, der binder ham til klubben i den kommende sæson, og derudover med option på endnu en sæson.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden