TV der bevæger dig

Dansk Industri: Ubrugelig udmelding om E45

Magnus Heunicke lavede en selfie med miljøminister Kirsten Brosbøl ved fredagens improviserede møde om E45. (foto: TV 2 Østjylland.)

Transportministerens udmelding om, at motorvej E45 skal udbygget hurtigst muligt fra Skanderborg til Aarhus er ubrugelig, siger Dansk Industri i Horsens. Hele strækningen fra Vejle til Randers skal med, lyder melding.

Horsens-området har ingen værdi af den udmelding, som Transportministeren kom med fredag eftermiddag, soger Jørn Krogager, Dansk Industri Horsens til Horsens Folkeblad.

Magnus Heunicke lovede på et improviseret pressemøde, at en udvidelse af E45 vil have første prioritet i efterårets trafik-forhandlinger.

Men det er ikke godt nok, siger Jørn Krogager, som repræsenterer industri-virksomheder i Horsens, Hedensted, Odder og Samsø Kommuner.

Socialdemokraternes udmelding om, at en udvidelse af E45 har førsteprioritet ved efterårets trafikforhandlinger, har overhovedet ingen værdi for Horsens-området.

Sådan lyder den skarpe kritik fra Jørn Krogager, som er formand for Dansk Industri Horsens, der repræsenterer Horsens, Hedensted, Odder og Samsø kommuner.

- Det her er kun en halv løsning, som overhovedet ikke løser problemet i vores område. Vores krav er, at der skal findes en samlet løsning fra Vejle til Randers, for alt andet løser ikke noget som helst. Trafikken er lige så slem i vores område, som den er ved Aarhus, siger Jørn Krogager til Horsens Folkeblad.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden