Danske kørere skuffede på ujævn bane

En fodbold-bane, der er lavet om til speedway var ikke en god ramme for de danske kørere ved det finske grandprix. Nicki Pedersen missede finalen og intet fungerede for Niels-Kristian Iversen.

- Jeg er lidt skuffet, siger Nicki Pedersen, som kører for Holsted. Bane to, som jeg startede fra i semifinalen, var ikke ret god. Det var en meget speciel bane i aften, og alle havde problemer med den.

- Den er lavet på en fodboldbane, og det var meget snævert. Det var meget svært at køre forbi hinanden. Det er selvfølgelig ens for alle, men det er klart, at jeg er skuffet over min semifinale. Vi er dog stadig med i den samlede VM-stilling, siger Nicki Pedersen.

- Det var simpelthen en dag, hvor ingenting fungerede, og den eneste gang, hvor jeg rigtigt ramte starten, blev der dømt omstart, siger Niels-Kristian Iversen, som kører for Esbjerg i den danske liga. Starterne var afgørende på den bane, og de virkede slet ikke for mig.

- Jeg tror faktisk, at min afdøde bedstefar kunne have kørt fra mig på sin havetraktor i de første heats. Det var en skidt bane for alle, så jeg glæder mig til at komme videre, konstaterer Niels-Kristian Iversen.

- Jeg manglede lidt den ekstra gnist, og det skyldes 13 løb inklusiv træning på 15 dage i flere forskellige lande. Jeg sætter mange point ind overalt, men skal sørge for at være der til Grand Prix, og der skal lige justeres lidt, afslutter Niels-Kristian Iversen

Esbjerg-køreren blev noteret for seks point, mens Nicki Pedersen med to sejre og 10 point kørte sig i semifinalerne. Her blev han nummer fire og sidst i sin semifinale.

På onsdag mødes Nicki Pedersen og Niels-Kristian Iversen igen i den hjemlige liga, når Holsted kører mod de forsvarende mestre i Esbjerg.