TV der bevæger dig

Datter takker for at hendes demente mor blev hurtigt fundet

Pia Lauge Hansen, datter af den forsvundne og fundne demente, ser her på et GPS-kort, der viser, hvor hendes mor blev fundet. Foto: Jakob Schjødt-Pedersen, TV SYD.

Politiet var hurtig til at sætte en eftersøgning i gang ved Guderup Plejecenter. Foto: Local Eyes

Foto: Google Maps

1 af 3

Datteren til den demente kvinde, der søndag aften blev fundet i god behold i Guderup af en 12-årig dreng og hans mor, takker nu for indsatsen på TV SYDs Facebookside.

Datteren Pia Lauge Hansen skriver i opslaget:

Min familie og jeg vil af hjertet gerne takke alle i Guderup for jeres fantastiske indsats. Endnu en gang er der bevis for, at der stadig findes næstekærlighed og vi holder sammen i svære situationer som denne.
Tak til mor og søn som fandt vores mor. I vil aldrig blive glemt
Mors dagsgave fik pludselig en helt anden betydning i går.

Min familie og jeg vil af hjertet gerne takke alle i Guderup for jeres fantastiske indsats.

Syd- og Sønderjyllands Politi havde tidligere søndag bedt offentligheden om hjælp til at finde Benthe Lauge Hansen, der ca. kl. 17.00 var gået fra Guderup Plejecenter på Als. Benthe Lauge Hansen er dement og ude af stand til at kunne tage vare på sig selv. 

En 46-årig mor og hendes 13-årige søn, som bor nord for Guderup med marker ud mod skovområdet tog affære. Da de læste om eftersøgningen, besluttede de sig for at cykle rundt på skov- og markvejene for at søge efter den savnede kvinde. Kort efter kl. 22 fandt de Benthe Lauge Hansen liggende hjælpeløs ved en mark tæt på Naturskolen og fik tilkaldt politiet.

Benthe Lauge Hansen er nu takket være mor og søns resolutte indsats i god behold tilbage på Guderup Plejecenter.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden