De forbudte trin er blevet lovlige

17. februar i år skulle Jørgen Hansen fra Hajstrup ved Haderslev senest fjerne, den trappe der går fra hans ejendom og ned til stranden. Trappen har han haft i mere end 30 år, og nu har han alligevel fået lov at beholde sin trappe.

Trappen var i strid med planloven og skulle derfor helt væk. Det besluttede Miljøministeriet. Siden fik han afslag på dispensation, men efter TV SYD havde sagen, og andre planlovs-sager, på skærmen, har Miljøministeriet nu alligevel givet Jørgen Hansen dispensation til at beholde sin trappe.

-Det er retfærdigheden der har vundet over en bagatel. Jeg er glad for at kunne beholde trappen, fortæller Jørgen Hansen til TV SYD i dag.

En af grundene til at trappen nu alligevel ikke har så forbudte trin, er, at Venstres Hans Christian Schmidt reagerede på TV SYD?s indslag og kaldte miljøminister Kirsten Brosbøl i samråd.

-Jeg synes, det er en skam, at nogen har brugt penge på at starte sådan en bagatelsag her op. Vi skal have givet den her lov et serviceeftersyn, så vi kan få de her bagateller ud. Det har jeg også snakket med ministeren om, men det er hun ikke interesseret i, fortæller Hans Christian Schmidt, der i dag er glad for, at trappen har fået lov at stå.