De to fra benzintanken takker af

Nogen har benzin i blodet - andre har den i tanken. Nogle få så meget at de sælger af den. Det har Irma og Erling Andersen gjort i 39 år, men nu er det slut. De takker af - og kunderne takker dem. For deres benzintank i Urhøj ved Vejle har været noget ganske særligt.

Ude fra ligner det en ganske almindelig tankstation med en butik. Det gør det sådant set også indvendigt. Men Erling og Irma Andersen kan andet end bare at lange cigaretter og lotto-kvitteringer over disken. I dag har der været farvel-reception.

Byens bedste bag-butik

Ægteparret har solgt benzin og sødmælk siden 1964, da Erling begyndte som smøredreng. Mange kunder kom blot for at snakke og få en kop kaffe. Der var godt humør og god betjening. De har været vant til, at benzinstationen har været stedet, hvor man kom. Her var byens bedste bag-butik. 
 
På mandag er det slut. Efter dagens dont bliver døren låst for sidste gang. Hylderne er allerede små-tomme. Butikken lukker, og Irma og Erling går på pension. De fleste i Urhøj ved, at Erling og Irma stopper. Lidt på samme måde, som man kan mærke, at efteråret er lige om hjørnet.

Erling og Irma er lidt kede af det, men på den anden side skal de nu nyde livet, haven og familien - og sikkert også hinanden.