TV der bevæger dig

De gule kan søndag spille sig i superligaen

- Vi håber kampens betydning og det gode vejr kan lokke folk på stadion, og være med til at bære spillerne frem. Det har de virkelig fortjent, siger Bo Henriksen. Foto: AC Horsens

Med en sejr over Skive i eftermiddag sikrer AC Horsens sig oprykning til superligaen. Der ventes stort ryk ind på stadion i Horsens.

En sejr over Skive sammen med tre sikre points fra en kommende skrivebordsejr over konkursramte FC Vestsjælland bringer Horsens 13 points foran Vejle Boldklub på fjerdepladsen, hvorfor de gule ikke kan slutte dårligere end som nr. tre i 1. division, hvilket udløser oprykningen til superligaen.

- Uanset hvordan det går i de andre kampe er forudsætningen, at vi selv vinder over Skive. Så vores egen kamp har vores fulde fokus, og så ser vi efter kampen om det har været nok til at hente de sidste points. Vi har bragt os selv i en fordelagtig position inden de sidste kampe, men vi ved også de sidste meter indtil målstregen som ofte er de sværeste og hårdeste at tage. Men det bliver en rigtig sjov kamp mod Skive, hvor vi bare skal ud og nyde momentet og vise hvor sjovt det er at spille fodbold i øjeblikket, siger Bo Henriksen til AC Horsens hjemmeside.

Bo Henriksen håber på, at rigtig mange mennesker møder op på CASA Arena i eftermiddag.

- Vi har brug for hele Horsens for at gå de sidste skridt. AC Horsens har været gennem nogle virkelig hårde år, og nu er der for alvor lys for enden tunnelen, og det mål vil vi gerne nå sammen med en masse dejlige horsensianere på tribunerne. Så vi håber kampens betydning og det gode vejr kan lokke folk på stadion, og være med til at bære spillerne frem. Det har de virkelig fortjent, siger Bo Henriksen.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden