Defence Leaugue afviser trusler mod 3F

Danish Defence League kender intet til trusler mod 3F, selvom organisationen optræder i et trusselsbrev.

Den islamkritiske og højreradikale organisation Danish Defence League (DDL) er uforvarende blevet inddraget i den faglige konflikt mellem fagforbundet 3F og Restaurant Vejlegården.

I et trusselsbrev til 3F skriver afsenderen "Foreningen for et frit Danmark og imod diktatur og mafia", at man har et godt samarbejde med Defence League og er klar med sten og brandbomber.

 

DDL afviser

Men Philip Traulsen fra DDL afviser, at organisationen har noget som helst med brevet eller konflikten at gøre.

- Det må jeg afvise. Vi kender ikke noget til det. Hverken til afsenderen, budskabet eller noget samarbejde. Vi blander os ikke i den faglige kamp på nogen måde overhovedet, siger han.

Trusler mod familien

Trusselbrevet blev torsdag sendt til 3F i Vejle, mens 3F formand Poul Erik Skov Christensen fredag har fået brevet på sin hjemadresse. Allerede i går modtag han en mail med trusler og billeder af sig selv og sin familie.

Her lover afsenderen "Foreningen for et frit Danmark og imod diktatur og mafia" at 3F-formandens hjem får "en tur" med "Steen, brandbomber m.m.", hvis der bliver afholdt en varslet demonstration lørdag i Vejle i sympati med konflikten.

Politiet patruljerer

Samtidig kræver afsenderen at blokaderne mod Vejlegården bliver stoppet.
Politiet tager truslerne meget alvorligt og har blandt andet patruljeret foran 3F's hovedkontor i Vejle.

Konflikten mellem parterne skyldes, at Vejlegården har indgået en overenskomst med Krifa som ifølge 3F er dårligere end 3F's.