Demba-Nyrén bliver i Esbjerg i et halvt år

Esbjerg forlænger kontrakten med Njogu Demba-Nyrén. Klubben har sikret sig den svensk-gambiske angriber til og med forårets kampe, hvor Esbjerg skal forsøge at rykke op i Superligaen igen.

- Først og fremmest kan jeg godt lide at være i klubben. Det er vigtigt at befinde sig godt med holdkammerater og trænerteam, når man skal præstere, og jeg vil hjælpe så godt, jeg kan, for at få EfB tilbage i Superligaen, siger Njogu Demba-Nyrén i en pressemeddelelse.

Demba-Nyren spillede i Esbjerg fra 2005-2007, og efter ophold i diverse andre klubber kom svensk-gambieren tilbage til Esbjerg før denne sæson.

Anderledes spillertype

Han har trænet hårdt med EfB-truppen for få sin fysiske tilstand tilbage på det tidligere niveau.

Sportschef Viggo Jensen glæder sig over, at Njogu Demba-Nyrén er vendt tilbage til EfB med en god indstilling, og at han med sin indsats i kampe har været med til at give modstanderne forsvarsmæssige udfordringer.

- Han er en anderledes spillertype end dem, vi har i truppen, og derfor tilfører han EfB?s offensiv nogle andre dimensioner. Vi håber, at han i foråret kan bidrage yderligere ud over, hvad han allerede har vist. Samarbejdet skal gerne være med til at bringe os tættere på at nå sæsonmålet om at rykke op i Superligaen, siger Viggo Jensen.

Sikre oprykning

Esbjerg sælger aktier i denne uge for at sikre et fremtidigt økonomisk fundament. Og direktør Søren Poulsen ser ikke noget modsætningsforhold mellem det aktuelle aktiesalg og den kortsigtede investering i en enkelt spiller.

- Uanset hvordan salget af EfB-aktier udvikler sig i løbet af ugen, er en vigtig forudsætning for klubbens overlevelse, at vi sikrer os oprykning til Superligaen. Vi arbejder dagligt på at styrke vore muligheder, både økonomisk og sportsligt, og Demba-Nyrén kan blive en vigtig brik i disse bestræbelser, siger Søren Poulsen.