Demonstration mod muslimsk skole stoppet

Medlem af det Konservative Folkeparti, Jonas Christensen har valgt at stoppe demonstration mod muslimsk skole i byen. Flere ville bruge demonstrationen til racisme, siger han.

"Nej tak til muslimsk skole i Esbjerg". Sådan har det lydt i en facebook-gruppe skabt af medlem af det Konservative Folkeparti, Jonas Christensen.

Men facebook-gruppen er nu nedlagt og den planlagte demonstration mod den kommende muslimske friskole Honningbien er droppet.

- Efter at det kom frem at vi ville holde en demonstration, modtog vi adskillige private beskeder fra folk der var klar til at deltage. Men fælles for dem alle, havde de et alt for yderligt holdningspunkt. Ord som aber, hulemænd, fucking negere og undermennesker blev brugt, siger Jonas Christensen.

Den muslimske friskole skal efter planen tage imod de første elever næste sommer, men Jonas Christensens kamp mod skolen stopper altså før tid.

- Jeg håber stadig ikke, at initiativtagerne til den muslimske skole, opretter skolen. Men jeg vil heller ikke lægge navn til noget, hvor intentionen fordrejes af flere af de deltagende og konsekvenserne ved det kan være, at vi kommer ud med et helt andet yderligtgående budskab, end hvad der var meningen. Øv!, siger han.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.