TV der bevæger dig

Der faldt rigtig meget regn lørdag - nogle steder fik 50 millimeter

På Fanø faldt der lørdag en del regn, så en strandtur krævede paraplyer. Foto: Michael Nielsen, TV SYD

Mest nedbør faldt der på den midtjyske højderyg - og omkring Billund og Give altså op mod 50 50 millimeter regn, som det fremgår af DMIs nedbørskort for lørdag. Foto: DMI

1 af 2

Omkring 50 millimeter regn. Det faldt der lørdag bl.a omkring Billund og Give oplyser DMI. Dermed er tørken på retur i store områder.

Lørdagens regn i Syd- og Sønderjylland faldt i meget forskellige mængder. Nogle steder faldt der kun fem millimeter, andre steder 10, 15 og mere.

Mest nedbør faldt der på den midtjyske højderyg - og omkring Billund og Give altså op mod 50 millimeter regn, som det fremgår af DMIs nedbørskort for lørdag. 

  Foto: DMI

Ifølge DMI manglede der inden lørdagens nedbør mellem 25 og 35 millimeter regn for at drive tørkeindekset for Danmark ned på det normale for årstiden, så de steder, der i går fik mest regn, har faktisk overstået tørken.

Trods lørdagens regnmængder er der stadig forbud mod at bruge åben ild i mange kommuner - men måske vil det ændre sig mandag og de næste dage, hvor der iøvrigt også ventes regn i form af byger.

 

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden