TV der bevæger dig

Designskole, EUC og en særlig have får puljemidler af Trefor

Modtagere af Trefors værdipulje 2015. Foto: Lasse Hyldager Fotografi

Energikoncernen Trefor har nu besluttet, hvem der skal have del i Trefors værdipulje. Der er blandt andet en stor pose penge til Designskolen i Kolding.

Trefor har nu uddelt besluttet, hvem der skal modtage energikoncernens værdipuljemidler. For tredje år i træk har Trefor uddelt fem mio. kr. til en række innovative projekter i Trekantområdet og Region Syddanmark.

23 projekter, der alle er udvalgt af Trefors Advisory Board, får penge fra værdipuljen, og det enkelte projekt får mellem 20.000 og 615.000 kroner.

- Vi er glade for, at vi med midler fra Trefors værdipulje igen i år kan give nogle af de mange iværksættere og ildsjæle, der findes i vores region, et boost til at nå i mål med deres gode idéer, siger Knud Steen Larsen, der er adm. direktør i Trefor, i en pressemeddelelse.

Iblandt modtagerne af puljemidler i TV SYDs sendeområder er Designskolen i Kolding, EUC Lillebælt i Fredericia, Geografisk Have i Kolding og Sydjyllands Veterantog. Du kan se alle projekterne, som har modtaget støtte, her:

Læs mere om Trefors værdipuljemidler på Trefors hjemmeside.

Trefors værdipulje:

  • TREFOR Værdipulje blev oprettet i foråret 2013 med det formål at støtte udviklingsprojekter, uddannelse, forskning, kultur, iværksætteri og grøn erhvervsvækst i Trekantområdet og Region Syddanmark.
  • Modtagere af midler fra TREFOR Værdipulje 2015:
    Hjerteforeningen Middelfart, Folkekøkkenet i Kolding, Vejle Yacht Service, Outdoor Skærbæk, Timesquare, Vesterdal Efterskole, CLEAN, EUC Lillebælt, Geografisk Have, CrossRoads Web Doc Festival i Vejle, App Academy, Sydjyllands Veterantog SJVT, Trekantområdet Danmark, Spotlight - Kultur og Udvikling Vejle Kommune, Fonden for Entreprenørskab – Syddanmark, Kirstinebjergskolen Fredericia, Mette-Marie Wendelboe Nielsen SDU, Institut for teknologi og innovation SDU, MRN Robostacker, Nyremedicinsk afdeling OUH, Designskolen Kolding

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden