TV der bevæger dig

Det blev en succes da Skat flyttede til Vestjylland

I 2007 flyttede SKAT 150 medarbejdere til Ringkøbing. Det har gavnet områdets arbejdsmarked.Arkivfoto.

Ringkøbing-Skjern fik stor gavn af, at SKAT i 2007 flyttede til Vestjylland. Nu kan Tønder glæde sig.

Tønder kan glæde sig til, at 50 nye job i Skat bliver besat i byen. Det viser erfaringer fra Ringkøbing. Det var nemlig godt for Ringkøbing-Skjern Kommune, da SKAT i 2007 samlede en række medarbejdere fra hele landet i et nyt betalingscenter i Ringkøbing. Det har været en succes for områdets arbejdsmarked.

Det siger kommunikationsansvarlig Jesper Lemming fra Ringkøbing-Skjern Kommune til TV SYD:

- Det har styrket områdets arbejdsliv. Nu er det nemmere at skifte job uden også at skulle flytte bopæl. Og det smitter godt af på lokale arbejdspladser, at man kan komme fra en statslig arbejdsplads med nye kompetencer. Vi er utrolig glade for det, siger Jesper Lemming.

Der blev advaret imod tab af kompetencer, da SKAT i 2007 flyttede til Ringkøbing, og kun 10 af cirka 150 ansatte valgte at flytte med til Vestjylland. Men det gik fint.

Daværende direktør for Skats nye Betalingscenter i Ringkøbing, John Ladefoged, sagde sidste år til Organisationen Danmark på Vippen, at det var nemt at finde nye medarbejdere i Ringkøbing.

- Vi fik mange kvalificerede ansøgninger til de nyopslåede stillinger, og vi var aldrig i en situation, hvor vi måtte vælge en medarbejder, der ikke var kvalificeret. 

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden