TV der bevæger dig

Se de prægtige maskiner: Det gode vejr trak 3.000 motorcyklister til træf

00:21

Politiet vurderer, at der skærtorsdag eftermiddag mødte omkring 3.000 glade motorcyklister op på Torvet I Esbjerg til det traditionsrige påsketræf.

Politiet vurderer, at der skærtorsdag eftermiddag mødte omkring 3.000 glade motorcyklister op på Torvet I Esbjerg til det traditionsrige påsketræf. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

Der var også mødt flere tusinde glade tilskuere op. Foto: Christian Kallenbach, TV SYD

1 af 3

Politiet vurderer, at der skærtorsdag eftermiddag mødte omkring 3.000 glade motorcyklister op på Torvet I Esbjerg til det traditionsrige påsketræf, der for mange deltagere er starten på motorcykelsæsonen.

Temperaturer lige under de 20 grader og masser af sol fik vakt traditionen med stort fremmøde til motorcykeltræf i Esbjerg til live igen.

Læs også Motorcykeltræf: Vejret var lidt for råt for motorcykler

- Torvet var fyldt med glade mennesker. Alt er forløbet i god ro og orden. Vi vurderer, at der var op mod 3.000 motorcyklister og mindst lige så mange tilskuere, siger vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Torvet var fyldt med glade mennesker. Alt er forløbet i god ro og orden. vagtchef Ivan Gohr Jensen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Ivan Gohr Jensen,  vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Sidste år, hvor påsken faldt i slutningen af marts, var der sne op til skærtorsdag og glatte veje, som fik de fleste motorcyklister til at blive hjemme, så under 50 mødte op i Esbjerg.

Normalt er træffet og den store motorcykelparade i Esbjerg en af de største i Danmark - og i år altså tilbage på niveauet på 3.000 motorcyklister efter flere år med færre fremmødte.

Paraden begyndte klokken 15 på Torvet i Esbjerg og kørte ad Skolegade, Strandbygade, Frodesgade, Jagtvej, Strandby Kirkevej, Spangsbjerg Kirkevej, Parkvej, Tarphagevej, Guldagervej og Ravnsbjergvej til motorcykelklubben MC Road Riders klubhus.

Læs også Motorcykeltræf truet af vintervejret

MC-træf i Esbjerg siden 1985

De mange bikere og motorcyklister kommer fra hele Jylland og har Esbjerg-træffet som en fast påsketradition.

Esbjerg-motorcykelklubben MC Road Riders står for arrangementet, der første gang fandt sted i 1985.

Under den såkaldte rockerkrig blev det store MC-træf i Esbjerg - i lighed med andre - aflyst i samråd med politiet.


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App