Det siger medierne om U2 i Horsens

4,8 stjerner ud af 6 mulige. Ikke et dårligt gennemsnit. Læs her, hvad medierne mener om søndagens kæmpekoncert i Horsens.

Ekstra Bladet:

4 ud af 6 stjerner. "Ja, de spillede 'Sunday Bloody Sunday', men det blev ikke just nogen bloddryppende søndag, da U2 indtog det jyske. Det var tværtimod en rar, lille hyggestund med fire glade superstjerner på verdens største scene." - Peter Albrechtsen.

B.T.:

6 ud af 6 stjerner. "De har aldrig været bedre. Aldrig har deres U2pi givet større mening end denne lune sommeraften i Østjylland. Man kan have sine reservationer over for Bono og hans medmenneskelighed på businessclass. Men jeg forlod Horsens med fornemmelsen af for første gang nogensinde at forstå, hvad U2 går ud på." - Jan Have Eriksen.

Politiken:

6 ud af 6 hjerter. "Vi overgiver os fuldkommen til denne triumf af en fuldt mættet, fyldestgørende festforestilling af en koncert med mennesket og kærligheden mellem menneskene og det der er større, man selv må definere, som modtagelig skydeskive." - Erik Jensen.

Berlingske Tidende:

4 ud af 6 stjerner. "U2 kom til Horsens med en fantastisk scenografi og leverede et gedigent, professionelt stykke rockhåndværk. Den lidt mere end to timer lange koncert i Horsens startede magisk, men langsomt mistede superstjernerne nerven og energien." - Thomas Søie Hansen.

JyllandsPosten:

4 ud af 6 stjerner. "Det var U2 med voldsom vellyd. Det var befriende brutalt, og det var en forrygende veloplagt Bono, der luftede en frisure, så man tænkte, at han havde cyklet i modvind hele vejen til Casa Arena." - Peter Schollert.

Horsens Folkeblad:

5 ud af 6 stjerner. "Sådan skal dét bare gøres. U2 levede helt og fuldt op til sit ry som alle tiders liveband." - Chr. Rimestad.

link