DF kommer til Sønderborg

Sønderborg Kasernes Venner får tirsdag aften besøg af Dansk Folkepartis leder, Kristian Thulesen Dahl, og partiets forsvarsordfører, Marie Krarup.

Op til weekenden kritiserede støttegruppen, at DF havde besøgt Haderslev Kaserne, men ikke har vist Sønderborg interesse. Støttegruppen frygtede, at det var et tegn på, at en nedlæggelse af Sergentskolen i Sønderborg var aftalt.

Det blev afvist af Dansk Folkeparti, og nu har de to topfolk sagt jatak til at besøge Sønderborg.

- Vi ser frem til at møde de to sværvægtere i Dansk Folkeparti, skriver formand for Sønderborg Kasernes Venner, John Lohff. Vi ved, at de har et positivt øje for kasernerne i Sønderjylland. På mødet tirsdag aften vil støttegruppen Sønderborg Kasernes Venner fortælle om hvorfor det er vigtigt at bevare Hærens Sergentskole i Sønderborg. Intet sted i Danmark har vi set en så enestående folkelig opbakning til en kaserne som knap 25.000 indsamlede underskrifter til fastholdelsen af kasernen vidner om. Underskrifter der er indsamlet i løbet af ganske få måneder.

- Når dette er sagt, vil vi naturligvis også beskrive hvor nøjagtigt skolen matcher forsvarets behov for uddannelse af befalingsmænd. At flytte skolen vil være en meget stor fejldisposition. Både driftsøkonomisk, besparelsesmæssigt, historisk og folkeligt opbakningsmæssigt.