DF'er fik skåret dækkene op på sin bil

Folketingsmedlem Peter Kofod Poulsen (DF) er chokeret over at være blevet udsat for hærværk på sin hjemmeadresse i Haderslev.

Det var en ubehagelig overraskelse, der mødte Dansk Folkepartis retsordfører, Peter Kofod Poulsen, da han lørdag aften ville køre ud og vaske sin bil.

- Jeg kørte kun et par meter, og så kunne jeg mærke, at der var noget helt galt, siger han til TV SYD.

Ved nærmere eftersyn opdager han, at begge fordæk er punkteret. Og ved specielt det ene dæk er det tydeligt, at der er noget, der har trykket i mod dækken for at lave en flænge, forklarer han.

- Først tænkte jeg, at jeg nok var kørt i noget glas eller lign. Eller det måske var drengestreger. Men efterfølgende har jeg også tænkt, at det jo kan være nogen, der har set sig sure på mig, siger Peter Kofod Poulsen.

Hærværket er sket efter han er kommet hjem fredag eftermiddag – en af naboerne bemærkede nemlig punkteringen allerede fredag aften.

quote

Folk må være rygende uenige med mig, men hvis det her viser sig at være en bevidst handling, fordi man er uenig med mig, så er det alvorligt, 

Peter Kofod Poulsen (DF), folketingsmedlem

- Jeg forstår det ikke. Det er jo højlys dag, og der var masser af aktivitet på gaden udenfor den aften.

- Folk må være rygende uenige med mig, men hvis det her viser sig at være en bevidst handling, fordi man er uenig med mig, så er det alvorligt, siger Peter Kofod Poulsen til TV SYD.

Han fortæller også, at han aldrig har oplevet noget lignende.

- Folk er altid positive overfor mig, når de møder mig rundt omkring. Folk kan godt være uenige med mig, men jeg oplever kun positive diskussioner, siger han og understreger, at hærværket ikke kommer til at få nogen betydning for ham.

- Jeg har ikke tænkt mig at gøre eller sige noget anderledes. Hvis man er uenig med mig, må man stille op i politik i stedet.

Hærværket er anmeldt til politiet.