DF’er forlader partiet efter kontroversielt Facebook-opslag

Ét af Aabenraas byrådsmedlemmer er endnu engang kommet i uføre hos Dansk Folkeparti på grund af et Facebook-opslag. Nu har han meldt sig ud af partiet.

Kaare Solhøj Dahle, der er byrådsmedlem i Aabenraa, skrev mandag eftermiddag på Facebook, at han har meldt sig ud af Dansk Folkeparti. Det skyldes ifølge byrådsmedlemmet blandt andet, at han ikke længere er enig i dele af DF's politik.

- Helt overordnet, uden en masse detaljer, så er DF blevet for polerede og slappe i det. Jeg ser mig selv som borgerlig, både på udlændingepolitikken men også økonomisk, og der synes jeg blandt andet det kniber hos DF efterhånden, siger Kaare Solhøj Dahle til TV SYD.

Den nu tidligere DF’er er efterhånden kendt for sine kontroversielle skriverier på Facebook. Og Dansk Folkepartis partitop har op til flere gange bedt ham fjerne Facebook-opslag, fordi opslagene var for grove.

Senest har Kaare Solhøj Dahle været i søgelyset for at kalde folketingspolitiker Özlem Cekic (SF) for en islamisk missionær og for at opfordre hende til at rejse til sit hjemland, hvis ikke hun ”klapper i”. Og netop den sag har tilsyneladende været medvirkende til Dahles partiexit.

Tidligere har Kaare Solhøj Dahle skrevet på Facebook, at ”Islam er et Monster fra helvede” og på samme medie har han sidestillet en kvinde med tørklæde med den tyske besættelsesmagt.

Herunder kan du læse hele Kaare Solhøj Dahles Facebook-opslag fra mandag samt det opslag, han skrev om Özlem Cekic.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.