Diesel og benzin blandet sammen på OK-tank i Tjæreborg

OK-tanken ved Superbrugsen i Tjæreborg har ved en fejl blandet diesel i benzinen og vil nu gerne i kontakt med kunder, der har tanket mellem tirsdag og onsdag.

En mindre mængde diesel er ved en fejl blevet blandet i benzinen på OK-tanken ved Superbrugsen på Skolevej 45 i Tjæreborg tirsdag aften ved 21-tiden. Tanken blev lukket onsdag kl. 17, da man blev opmærksom på fejlen.

OK vil gerne i kontakt med bilister, der har tanket blyfri 95 i tidsrummet. I alt nåede 22 kunder at tanke, før fejlen blev opdaget.

Størstedelen af tankningerne er sket med OK-kort, så de kunder har selskabet styr på, men der er også kunder, der har brugt andre betalingsmidler. Dem vil OK gerne i kontakt med. Fredag formiddag mangler OK stadigvæk at høre fra fem kunder.

Diesel i benzinen kan give motorproblemer. Derfor bliver alle berørte billister sendt på værksted, hvor de får tømt tanken og skiftet deres brændstoffilter. 

- Vi dækker naturligvis alle udgifter, udtaler Rasmus Lund, presseansvarlig ved OK, til TV SYD.

Tanken er genåbnet efter at være blevet tømt og renset.

Kunder, der har tanket blyfri 95 benzin i tidsrummet mellem tirsdag kl. 21 og onsdag kl. 17, kan kontakte OK på telefon 89322232.