Din Forsyning svarer på kritik: Rigtig ærgerligt

Preben Olesen, formand for Din Forsyning i Varde, mener, det er rigtig ærgerligt for kunderne, at de nu kan se frem til en regning tilbage fra 2013.

Selskabet Din Forsyning er i Varde begyndt at kradse penge ind for regninger fra 2013 og 2014. Alene i juni har 566 kunder fået en regning – og i alt 20 millioner kroner skal hentes ind. Det frustrere flere kunder, og det kunne Preben Olesen, formand for Din Forsyning i Varde, godt forstå, da TV SYD her til aften interviewede ham om kritikken.  

- Jeg vil med det samme sige, at det er rigtig ærgerligt for os og for vores kunder specielt, at de får en regning nu her og specielt op til deres ferier, siger Preben Olesen.

Kritikken har blandt andet gået på, at der er kommet renter på regningerne tilbage fra 2013 og 2014, selvom det er det daværende Varde Forsyning, der på grund af et nyt betalingssystem ikke fik sendt regningerne ud.

- Hvis man som kunde ringer til vores kundeservice, så får de en god dialog. Man kan få en afdragsordning, det kan også være, man kan tale om de renter der, hvis man føler, det ikke er rigtig, de får det på, siger Preben Olesen om den kritik.

Se hele interviewet med Preben Olesen øverst.