Dinosaurer yngler i Givskud

Fortidsuhyrerne har været så stor en succes i Givskud Zoo, så der bliver endnu flere i den kommende sæson. Nu er der flere end 40 modeller.

Når den zoologiske have åbner Skærtorsdag kan man bl.a. opleve kæmpetyven Gigantoraptor, den lille kampvogn Euoplocephalus og superkrokodillen Sarcosuchos på 11 meter, skriver Givsklud Zoo i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig glade for, at vi i år kan præsentere vores gæster for endnu flere dinosaurer” udtaler direktør Richard Østerballe. Vi kan nu vise mere end 40 modeller, ikke alene dinosaurer, men også forhistoriske krybdyr som flyveøgler og kæmpekrokodillen Sarcosuchos, der levede i Afrika for 112 millioner år siden.

- Selv om dyrene for længst er uddøde, så fascinerer de stadig mange mennesker, fortsætter Richard Østerballe. Vi har tilført udstillingen nye modeller, lyde og effekter for at gøre den endnu mere spændende.

Naboer besøger i dag Givskud Zoo, hvor turen netop går fordi de populære dinosaurer. Derudover får de nye odderunger og gorillaerne et besøg. Se med på TV SYD+ klokken 15:00, 19:55 og 22:40.