Dirch kommer til Esbjerg

Med seks forestillinger satser Musikhuset i Esbjerg større end nogensinde før.

Torben Seldrup, direktør for Musikhuset i Esbjerg, var med til pressemødet i går i København. Her blev forestillingens skuespillere afsløret.

- Det var vildt godt, for hver eneste skuespiller, der blev præsenteret, blev virkelig modtaget med et "nå ja, selvfølgelig, godt set", siger han til TV SYD.

Dirch Passer ville være fyldt 90 år i 2016, og det fejres med en stor, festlig og musikalsk komedie om manden, legenden og den komiske tornado. Forestillingen med titlen Dirch får urpremiere i Glassalen i Tivoli d. 18.
august 2016 og skal derefter på turné i udvalgte kulturhuse. Heriblandt altså Musikhuset Esbjerg fra den 5. til 9. oktober 2016.

- Vi glæder os meget. Det er vores hidtil største satsning med hele seks forestillinger. Vi er alene om at vise Dirch i hele Sydjylland - med Holstebro og Odense som nærmeste alternativer - så vi håber da på at få mange tilskuere, siger Torben Seldrup.

 

[cke_placeholder_file:{"type":"image","id":"64545","caption":"Musikhusets%20direkt%C3%B8r%20Torben%20Seldrup%20i%20midten%20-%20og%20i%20godt%20selskab%20p%C3%A5%20pressem%C3%B8det%20i%20g%C3%A5r."}]

Hvis der bliver udsolgt til alle seks forestillinger, vil det betyde 6.500 solgte billetter.

- Vi havde fem udsolgte forestillinger med forestillingen Grease for nylig, så jeg tror bestemt, at vi kan få solgt alle billetterne, siger Musikhusets direktør.

Forestillingen bliver en musikalsk komedie med levende orkester, de kendte Lommer-piger på scenen og en række af
sange, monologer og sketches, som Passer blev så kendt for. Men det er også den tragiske historie om to store personligheder, der døde tidligt.

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.