Direktør fundet død

Direktøren for Fuglsangs bryggeri, Søren Christian Fuglsang, blev i går morges fundet død.

En kajaktur på Haderslev Dam endte fatalt for den 58-årige direktør for Fuglsang. Søren Christian Fuglsang, der var en øvet kajaksejler tog mandag aften ud for at sejle på dammen, hvilket han ofte gjorde. Derfor undrede hustruen sig ikke før næste morgen, da hun vågnede, og manden stadig ikke var kommet hjem. Det fortæller vicepolitikommissær Jørgen Mørk-Jensen fra Haderslev politi.

Da den afdødes kone selv sejlede ud for at lede efter sin mand, fandt hun den tomme kajak og alarmerede familie og politi. Klokken 9.38 tirsdag morgen fandt bryggeri-direktørens fætter den afdøde cirka tre meter ude i dammen ved Skallebækkens Udmunding.

Død ved drukneulykke

Familien til direktøren fortæller i dag i en pressemeddelelse, at Søren Christian Fuglsang var en erfaren kajaksejler, og at han var klædt på efter årstidens forhold. De mener derfor, at et ildebefindende må have været årsagen til dødsulykken.

Da der i dag blev foretaget ligsyn, kunne politiet ikke afkræfte teorien om et ildebefindende. Ligsynet viste, at dødsårsagen var drukning, og der var intet tegn på nogen form for forbrydelse i forbindelse med ulykken.

Modtog nødopkald

En borger kontaktede mandag aften klokken 21.09 Haderslev Politi over telefonen. Vedkommende havde hørt nødråb fra dammen, og politiet sendte straks en patruljevogn af sted.

Politiet fandt dog ikke noget på stedet, og det er stadig uvist, om det eventuelle nødråb havde noget med den afdøde Fuglsang-direktør at gøre.

Politiet betragter nu sagen som afsluttet.