Direktør glad for uopfordrede ansøgninger - seere undrer sig

Hoteldirektør fra Kolding stod lørdag frem på TV 2 Nyhederne med budskabet om, at det er svært at skaffe personale. Seere undrer sig dog.

- Vi har stillinger, som vi simpelthen ikke kan besætte, så job står ledige.

Sådan sagde Hotel Koldingfjords direktør Peder Madsen på nationalt tv lørdag aften.

Det fik nogle af TV SYDs seere til at reagere, for de kunne ingen ledige stillinger se på hotellets hjemmeside:

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Hoteldirektøren erkender da også over for TV SYD, at der lige nu ingen ledige stillinger er på hotellet ved Kolding Fjord.

- Det er rigtigt, at pt har vi ingen ledige stillinger, men det kommer. Jeg skal hele tiden se tre-fire måneder frem, og der kan jeg se, at vi får brug for flere medarbejdere, og det er ofte svært at skaffe, siger han til TV SYD.

Siden indslaget i TV 2 Nyhederne er der dukket mange uopfordrede ansøgninger op hos Peder Madsen.

- Her søndag formiddag har jeg foreløbigt fået 15 uopfordrede ansøgninger. Det er dejligt, at nogen reagerer, og vi behandler alle seriøst ved at give dem et svar og vende tilbage, hvis der bliver noget ledigt, fortæller han.

Udskiftningen i personalet er ifølge Peder Madsen stort. Han har mange deltidsansatte og mange udlændinge.

- Det er gode og dygtige folk, men jeg vil gerne ansætte flere danskere, siger han til TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Det får han mulighed for, fordi Joan Van Der Wehle-Jensen fra Fredericia er en af de 15, der har sendt en uopfordret ansøgning til Hotel Koldingfjord efter indslaget.

- Det undrer mig, at de ikke kan få fat i nye medarbejdere. Min oplevelse er, at ingen her i området søger nye medarbejdere, siger hun til TV SYD.

Hun har sidste år haft fire afløserjob og vil gerne have et fast fuldtidsjob.

- Det er svært at få. Jeg må nøjes med deltidsjob, fortæller Joan Van Der Wehle-Jensen, der er uddannet køkkenassistent.

Nu afventer hun svaret fra hoteldirektør Peder Madsen.