DM i Skills forsinket 5 kvarter på grund af brand

Åbningen af DM i Skills blev forsinket 5 kvarter på grund af storbranden i Fredericia. Mange deltagere var fanget i trafikken.

Så har åbningen til DM i Skills 2016 officielt fundet sted. I løbet af de næste dage konkurrerer 300 af landets absolut bedste håndværkerelever om at blive Danmarks bedste inden for hver deres felt.

Åbningen blev forsinket i 5 kvarter på grund af storbranden på Fredericia Havn, hvor en tank med palmeolie har været i brand siden onsdag aften.

Det har betydet at flere deltagere i DM i Skills sad fast i trafikken på vej ind i byen. Men der var ingen grund til panik.

- Vi gjorde meget ud af at informere på vores hjemmeside og på Facebook om, at man kunne tage den med ro. Nu er konkurrencen bare skudt lidt i den anden ende, siger pressechef for DM i Skills, Peter Skautrup til TV SYD.

Men nu er konkurrencen altså i gang, og de 300 deltagere kan kaste sig over frikadeller, musten, rør, beton, træ og andre materialer i deres kamp om at være aller bedst.

TV SYD følger konkurrencen tæt og vi både live-blogger og sender live fra DM i Skills hele lørdagen, hvor vinderne kåres.