TV der bevæger dig

DM i Skills forsinket 5 kvarter på grund af brand

DM i Skills åbnet i Fredericia torsdag.

Så er der indmarch på DM i Skills i Fredericia

1 af 2

Åbningen af DM i Skills blev forsinket 5 kvarter på grund af storbranden i Fredericia. Mange deltagere var fanget i trafikken.

Så har åbningen til DM i Skills 2016 officielt fundet sted. I løbet af de næste dage konkurrerer 300 af landets absolut bedste håndværkerelever om at blive Danmarks bedste inden for hver deres felt.

Åbningen blev forsinket i 5 kvarter på grund af storbranden på Fredericia Havn, hvor en tank med palmeolie har været i brand siden onsdag aften.

Det har betydet at flere deltagere i DM i Skills sad fast i trafikken på vej ind i byen. Men der var ingen grund til panik.

- Vi gjorde meget ud af at informere på vores hjemmeside og på Facebook om, at man kunne tage den med ro. Nu er konkurrencen bare skudt lidt i den anden ende, siger pressechef for DM i Skills, Peter Skautrup til TV SYD.

Men nu er konkurrencen altså i gang, og de 300 deltagere kan kaste sig over frikadeller, musten, rør, beton, træ og andre materialer i deres kamp om at være aller bedst.

TV SYD følger konkurrencen tæt og vi både live-blogger og sender live fra DM i Skills hele lørdagen, hvor vinderne kåres.

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden