TV der bevæger dig

Død efter kåd brydekamp

Det var på græsplænen her ved dette hus på Askøvænget i Drejens ved Kolding, at en 25-årig mand i aftes blev fundet død.

En 31-årig mand, der torsdag aften blev anholdt i fobindelse med en 25-årig mands død, blev sent fredag eftermiddag løsladt uden grundlovsforhør.

I en foreløbig skriftlig obduktionserklæring udelukker retsmedicinerne ikke, at han kan være død af noget andet end stump vold, siger politikommissær Jørgen Lykkebak fra Kolding Politi.

- På den baggrund har vi besluttet at løslade den anholdte, da vi på nuværende tidspunkt ikke kan retfærdiggøre at kræve ham fængslet, fortsætter han.

Vidneforklaringer peger også i retning af et tragisk dødsfald efter venskabelig brydekamp mellem to forårs-kåde mænd.

Ifølge de første obduktions-resultater er der ikke fundet ydre tegn på vold på den døde - den 31-årige blev ved sin anholdels sigtet for manddrab subsidiært for vold med døden til følge.

Den afdøde er en 25-årig mand, der blev fundet på en græsplæne torsdag aften kort før kl. 21.30.
- Han blev fundet liggende livløs, og en tilkaldt læge kunne konstatere, at han var død, siger politikommissær Jørgen Lykkebak.

Den 31-årige er en bekendt af den afdøde.

- Vidner har forklaret, at de to mænd var på besøg i huset på Askøvænget og på et tidspunkt var i venskabelig brydekamp udendørs i det gode vejr. Senere kom en fjerde person til og fandt den 25-årige livløs på græsplanen, oplyser politikommissær Jørgen Lykkebak.

Den 31-årige havde da forladt Askøvænget - og da politiet senere fik kontakt til ham, var hans forklaring noget usammenhængende, hvilket fik politiet til at tilbageholde ham.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden