Døds-fotos fra Vejle i tysk skræmme-kampagne mod Danmark

Tyske dyre-aktivister lancerer snart en kampagne i Tyskland for at få tyskere til at boykotte danske varer i protest med den danske hundelov. Og de får aktiv hjælp og støtte fra Vejle.

Boykot Danmark.

Det er budskabet fra en gruppe tyske aktivister, der i begyndelsen af september tager på turne i Tyskland.

Med sig har de billeder og navne på mange af de danske hunde, der er blevet aflivet som en konsekvens af den danske hundelov.

- Det gør dyrerettighedsaktivister i Tyskland kede af det og vrede, at der er hunde, der er blevet dræbt udelukkende på grund af deres race, skriver Karin Ubben fra den tyske gruppe Tierhilfe Nord i en mail. Gruppen består efter sigende af over 20 aktivister i Tyskland. Det fortæller Morgenavisen JyllandsPosten søndag.

Tierhilfe Nords hjemmeside

100 døds-fotos fra Vejle

Karin Ubben får dog også hjælp fra dansk side. Hun har bl.a. kontaktet Victor Scherrer-Tangen fra Vejle, som hun har mødt via en hundegruppe på Facebook.

Victor Scherrer-Tangen har foreløbig sendt billeder af 100 aflivede hunde til Tyskland og har ikke nogen skrupler over at være med til at stække danske interesser.

- Karin Ubben vil bruge det materiale, jeg sender, til at lave en skræmmekampagne. Jeg håber, at det vil kunne mærkes på den danske økonomi, siger Victor Scherrer-Tangen til Morgenavisen JyllandsPosten og han uddyber sit synspunkt til TV SYD søndag aften.

Fakta om hundeloven