TV der bevæger dig

Dømt for sex med elev

Landsretten har idømt en mandlig pædagog en betinget fængselsstraf. Dermed blev byrettens frifindelse omstødt. Han blev dømt for flere gange at have haft sex med en pige på en institution i Vamdrup.

Den 42-årige pædagog og afdelingsleder på den socialpædagogiske institution Småskolen Søfolkene/Fremtidens Danmark, som ligger i Vamdrup, blev idømt tre måneders betinget fængsel ved landsretten.

Dermed ændrede landsretten radikalt dommer fra Retten i Kolding, hvor den 42-årige mand, der er fra Horsens, blev frifundet, skriver JydskeVestkystens Koldingudgave.

Den 42-årige blev dømt for flere gange at have haft sex med en pige på institutionen. Pigen var frivilligt anbragt på institutionen. Pædagogen indrømmede, at han i en periode på to måneder fra juli til september 2010 flere gange havde haft sex med pigen, dels på et skib i Italien og dels på institutionen.

Retten i Kolding vurderede, at institutionen i Vamdrup ikke faldt ind under paragraffen om seksuelt samvær mellem en ansat og en anbragt ung. Derfor blev den 42-årige frifundet.

En afgørelse, som Vestre Landsret ikke var enig i. I landsrettens dom indgår også, at den 42-årie ikke må arbejde som pædagog i to år.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden