TV der bevæger dig

Drabsofre i Aabenraa blev kvalt

Foto: LocalEyes

Der er nu gennemført obduktion i drabssagen fra Aabenraa, og det er klarlagt, at en en syrisk kvinde og hendes to små døtre var blevet kvalt, inden de blev anbragt i fryseren.

Der er nu gennemført obduktion i drabssagen fra Aabenraa, og det er klarlagt, at ofrene var kvalt, inden de blev anbragt i fryseren.

- Nu ved vi, hvordan de tre har mistet livet og kan fortsætte vores efterforskning ud fra det, siger efterforskningsleder Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD.

Obduktionen har først kunnet gennemføres i går, da en langsom optøning af de fundne lig i fyseren var nødvendig for at bevare og sikre tekniske spor. 

Den dræbte kvindes mand og de to pigers far, den 33-årige Hamid Farid Mohammed er efterlyst i Danmark og internationalt i forbindelse med det tredobbelte drab på hans hustru og to døtre på syv og ni år.

De tre blev søndag den 30. oktober fundet dræbt og lagt i en fryser i deres lejlighed på Reberbanen 2 i Aabenraa.

Det var kvindens bror, der gik til politiet. Han havde i nogle dage ikke kunnet få kontakt til kvinden.

Politiet skaffede sig adgang til lejligheden, hvor de tre lig blev fundet i en fryser. Kvindens mand og dermed børnenes far befandt sig ikke i lejligheden, og han har været efterlyst siden mandag den 31. oktober.

Sporene efter den eftersøgte far stopper i Istanbul, hvortil han fløj fra Hamborg lørdag den 29. oktober.

Politiet mener fortsat, at drabene er sket om eftermiddagen fredag den 28. oktober i tidsrummet mellem kl. 13 og 19.

- Vi har flere henvendelser fra vidner, der har set den efterlyste i - og ved - lejligheden i det tidsrum. Disse vidneudsagn arbejder vi fortsat med sammen med en række øvrige tekniske spor, siger vicepoliti-inspektør Bent Thuesen til TV SYD.

 


Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App